FRI Terschelling - home genieten van wat je bereikt. Bereiken doordat je geniet.
home particuliertrainingenmaatschappelij werkover Fri Terschellingreactiescontact

Trainingen, coaching en workshops. Over groei, intuïtie, balans, ontspannen, een stap zetten. Creatief, afwisselend, energiek met uzelf aan slag. Veilig, gezellig en speels. Van een verwendag voor uzelf tot een belangrijke stap in uw persoonlijke ontwikkeling. 

Tevreden en blij zijn, en tegelijk je talenten volop gebruiken. Maar hoe doe je dat? Uit eigen ervaring weet ik dat iedereen dat kan bereiken met de tools van Clarity. Clarity is voor mij verreweg de snelste en helderste methode, Persoonlijk leiderschap op een totaal nieuwe manier. 

Clarity Persoonlijk Leiderschap
Maak kennis met het Clarity-methode bij een van onze Clarity-trainingen Persoonlijk Leiderschap. een praktische methode die stap voor stap naar meer zelfkennis en levensvreugde leidt. De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die de leiding over zijn of haar eigen leven wil nemen in plaats van te varen op de automatische piloot. 

Introductietraining
Wil je eerst weten of het wat voor je is? Kies dan voor de tweedaagse introductietraining. Hierbij krijg je de basis van het Clarity-gedachtegoed mee en maak je kennis met een aantal eenvoudige tools. Je leert begrijpen waar jouw patronen, aannames en drijfveren vandaan komen en herkent het mechanisme dat jou stuurt en beperkt. Deze kennis is toepasbaar op alle gebieden van je leven: werk, privé, in je relatie, etc.

Vervolgcursus Persoonlijk leiderschap
In de vervolgcursus duik je dieper in je persoonlijke programma’s. Met iedere workshop die je doet, versterk je de geleerde technieken. ‘Persoonlijk leiderschap’ is de leiding overnemen van de automatische piloot die aan het roer staat van jouw persoonlijke patronen en gewoonten. De training biedt een radicaal andere kijk op het mechanisme dat jou stuurt en op een bepaalde manier beperkt. 

Ben jij bereid op een dieper niveau naar jezelf te kijken en daarmee het risico te nemen op een gelukkiger leven?
Mail dan voor meer informatie naar info@fri-terschelling.nl.

particuliere trainingen en coaching.
Training en coaching - Persoonlijke en professionele ontwikkeling