FRI Terschelling - home genieten van wat je bereikt. Bereiken doordat je geniet.
zakelijke trainingen en coaching.
home zakelijk trainingen coaching over Fri Terschelling reacties links contact

‘Terschelling, Zee van Tijd’ - Onthaasten, ontmoeten en ontdekken

Een 3-daags maatwerktraject gericht op persoonlijke ontwikkeling met behulp van een puur individueel coachingsprogramma.

Doel en opzet
In jouw eigen en unieke ‘Terschelling, Zee van Tijd’-traject ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je aan de hand van jouw eigen, op maat gemaakte doelstelling voor deze dagen.

De aanleiding voor dit traject kan van alles zijn. Je bent jezelf tegengekomen, of komt niet uit een bepaald patroon, je wilt een bepaalde keuze maken, in beweging komen of dingen weer op de rit krijgen. De mogelijkheden zijn legio!  

Maar wat het ook is, je bent toe aan een paar actieve en ontspannen dagen voor jezelf, waarin je met behulp van deskundige coaching en begeleiding aan de slag gaat met je eigen vraag. Dit doe je door een aantal ontmoetingen met o.a. Marije Bijlsma en/of Ilma Trip, met verrassende opdrachten en alle tijd en ruimte voor jezelf.

Het ‘Terschelling, Zee van Tijd’-traject is een reis waarbij al je zintuigen worden aangesproken en je zelf je doel bepaalt. Wat dat is, wordt van te voren met de trainer tijdens een telefoongesprek verkend en besproken.

Persoonlijk
Voor deze bijzondere training werkt Fri samen met andere eilander ondernemers, zodat het aanbod zo optimaal mogelijk op jouw eigen persoonlijke traject is afgestemd. Vanuit Fri Terschelling is Marije Bijlsma, ervaren trainer en coach, jouw aanspreekpunt. Haar doel is mensen bewust te laten stilstaan of in beweging krijgen via een directe en liefdevolle weg. Marije werkt hierbij samen met Ilma Trip, massagetherapeut en imagospecialist. Ilma versterkt de verbinding tussen je binnen- en buitenkant.  Afhankelijk van jouw persoonlijke vraag kunnen er bij het traject ook andere professionals worden ingeschakeld. 
  
Hotel de Walvisvaarder
Hotel de Walvisvaarder, gelegen in het rustige dorpje Lies, heeft voor jou een speciaal ‘Terschelling, Zee van Tijd’-arrangement samengesteld. In dit hotel is tevens ‘Total Trip Style, wellness op Terschelling’ gevestigd. Ilma Trip en haar medewerkers kunnen je hier allerlei heerlijke en weldadige ontspanningsbehandelingen geven. Als echt ‘eiland-thuis’ is Hotel de Walvisvaarder de perfecte uitvalsbasis voor jouw ‘Terschelling, Zee van Tijd’-reis.

Reisprogramma, locaties en algemene informatie
Het ‘Terschelling, Zee van Tijd’-traject bestaat uit dagelijks twee tot drie ‘momenten’. Eén daarvan is in ieder geval met je coach Marije; het andere met een andere professional (afhankelijk  van de individuele afspraken). Tussendoor wandel en/of fiets je over Terschelling. De indeling van de dag is grotendeels vrij, en zo op jou afgestemd dat je optimaal kunt werken aan jouw persoonlijke doel en wensen. Het spreekt vanzelf dat we rekening houden met de weersvoorspellingen, en we zijn daarbij flexibel en creatief. Omdat je vrij op het eiland bent, maak je je lunchpakket klaar bij het ontbijt. Natuurlijk kan het – in overleg – ook worden verzorgd door Hotel de Walvisvaarder. Lunchpakket en diners in het hotel zijn, indien niet inbegrepen in het hotelarrangement, voor eigen rekening (tenzij er vooraf andere afspraken zijn gemaakt).

Het traject is mogelijk van woensdag tot en met vrijdag.

Eerste dag – woensdag 
Jouw reis start met een onthaastende overtocht van twee uur over Werelderfgoed de Waddenzee. Natuurlijk kun je op eigen initiatief ook op dinsdagavond komen. Aangekomen op West kun je op de bus stappen of ervoor kiezen om een huurfiets te nemen. Fietsend langs de dijk ervaar je de rust en weidsheid van het Wad. Is er harde tegenwind, dan kun je kiezen voor een route deels door het bos en/of over de heide. De wind, de geluiden van de zee, het ruime uitzicht en de prachtige natuur maken je gedachten vrij.

Je wordt persoonlijk ontvangen met een kopje thee of koffie in Hotel de Walvisvaarder, waarna je kunt inchecken in je comfortabele hotelkamer.
 
De eerste dag is er een kennismakings-/startgesprek met Marije en Ilma, waarbij zowel het programma als jouw persoonlijke doel wordt besproken. Op de eerste dag vinden er naast dit gesprek nog één of twee andere ‘momenten’ plaats.

Tweede dag - donderdag
Overdag ga je ongeveer een uur lang aan de slag met je coach of een andere professional. Wat je precies gaat doen, hangt van je doelstelling af en wordt de dag ervoor met jou besproken. Tussendoor wandel en/of fiets je over Terschelling.

Derde dag - vrijdag
Na het ontbijt check je uit bij het hotel. Hierna ga je verder met je opdracht. Je fietst over het eiland, richting West, naar het  Fri Hűs, waar Marije je ontvangt op een nader vast te stellen moment. Lunchen doe je op eigen gelegenheid, met mooi weer bijvoorbeeld op het Seinpaalduin, met prachtig uitzicht over het Wad, de Noordzee en het eiland. Misschien wil je vooraf of achteraf het gezellige dorp West nog even bezoeken.

’s Middags leg je jouw eigen ‘Terschelling, Zee van Tijd’-traject vast. Je ontvangt hierbij ondersteuning van een professional. Hierna sluit je de 3-daagse training af met Marije. Je kunt voor de terugweg de veerboot van 17.30 uur nemen of de snelboot van 16.15 of 18.20 uur.

De investering
We bieden het ‘Terschelling, Zee van Tijd’-traject aan voor €1.475,- ex btw.
Hiervoor ontvang en ervaar je een boeiend persoonlijk leertraject. Je werkt onder deskundige begeleiding aan je eigen leerdoel in minimaal zes bijzondere ‘momenten’: ontmoetingen met inhoud.
 
Op dag 1
 kennismaken en afstemmen programma
 een massage van Ilma
 een avond-opdracht 
 een onderdeel afhankelijk van de doelstelling
 een mogelijk extra onderdeel afhankelijk van afspraken en budget

Op dag 2
 een activiteit  
 een opdracht  

Op dag 3
 een ontmoeting met Marije op West bij ’t Fri Hűs
 een professionele activiteit rond oogsten en meenemen
 afsluiting en evaluatie
 
Ook is er – op een van de avonden – een diner samen met Marije, bij haar in het Fri Hűs op West. Alle andere diners en lunches zijn voor eigen rekening (tenzij anders afgesproken).
 
Heb je vragen of opmerkingen, of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Marije. 

De reacties van deelnemers zijn zeer enthousiast:

November 2016 
Het traject 'Terschelling Zee van Tijd' is een aanrader voor iedereen die een paar dagen in volledige rust en ontspanning aan persoonlijke ontwikkeling wil werken op een adembenemend mooi eiland. Het programma was boven verwachting! Enorme gevarieerd en compleet, wat het voor iedereen geschikt maakt. De coaching vond plaats middels de meest uiteenlopende werkvormen. Dit alles onder uitermate professionele begeleiding. Marije en de mensen die ze (afhankelijk van je ontwikkeldoel) inschakelt zijn zeer ervaren. Er was gelijk sprake van een diepgaand contact. Ik voelde me op mijn gemak, begrepen en zeer welkom. De training was zorgvuldig en tot in detail voorbereid, écht persoonlijk en op maat. Met mijn leerdoel ben ik nu stappen verder, ik heb inzichten gekregen en voor mezelf handvatten ontdekt die ik niet had kunnen inschatten. De binnenlocaties (hotel De Walvisvaarder en bij Marije in het Fri Hűs) en de mooie buitenlocaties maakten het compleet. Pure verwennerij voor lichaam en geest! Training en coaching - Persoonlijke en professionele ontwikkeling