FRI Terschelling - home genieten van wat je bereikt. Bereiken doordat je geniet.
zakelijke trainingen en coaching.
home zakelijk trainingen coaching over Fri Terschelling reacties links contact

Zakelijke trainingen op Terschelling en 'aan wal'   

Voor iedere organisatie is een goede samenwerking en optimale communicatie van essentieel belang. Fri! verzorgt maatwerktrainingen op dit gebied. De aanpak is positief, praktisch en met humor, maar ook, indien nodig, confronterend. 

Naast In-company trainingen geeft Fri! trainingen op basis van open inschrijving. Zo start vier keer per jaar de driedaagse training Persoonlijk Effectief. Deze praktische training in goed en effectief communiceren omvat tevens drie coachingsgesprekken.

NIEUW en nu al zeer succesvol: 'Terschelling, zee van tijd', een driedaags maatwerktraject gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Wil je meer controle over je werk en meer levensgeluk ervaren? Volg dan de cursus Hoezo druk?!

Je kunt je hiervoor ook via de website van Werken in Friesland aanmelden:
- Hoezo druk?!
Evenals voor 
- Persoonlijk Effectief met drie coachingsgesprekken

Eventueel kan de coaching ook vanuit huis plaatsvinden: online-coaching

Een recent ontwikkeld, en zeer succesvol concept is de training Ondernemende Hospitality, gericht op zowel in- als externe hospitality (gastheerschap). De training kan zowel 'In-company' gevolgd worden of als 'open inschrijving'.  Lees er meer over in bijgaand artikel.

Ook het project 'Goden en Godinnen', dat door Fri! is bedacht en uitgevoerd - en waaraan het Vervangingsfonds subsidie heeft toegekend binnen de Tenderregeling Werkplezier -  wordt zeer hoog gewaardeerd door zowel deelnemers als opdrachtgevers. Hier kunt u lezen hoe zo'n training in zijn werk gaat. In dit interessante artikel staat omschreven wat het kan bijdragen aan het dagelijkse werkplezier. 

Tijdens het Springtij Forum (september 2014) gaf Fri! de zeer goed ontvangen workshop Kairos op het Wad

Samen met de Terschellinger TOV worden in het voor- en najaar diverse cursussen op maat aangeboden. Inmiddels hebben 18 groepen de succesvolle trainingen Gastvrij Werken gevolgd. De cursus Gastvrij Werken werd - als In-company training - ook gegeven aan het facilitaire team van Zorgcentrum de Stilen op West-Terschelling. U kunt er meer over lezen in dit artikel.

Uiteraard kunnen er tussendoor altijd extra cursussen worden gegeven. Ook is per bedrijf coaching of advies mogelijk op het gebied van communicatie en gastvrijheid. 


overzicht zakelijke trainingen >>>
Training en coaching - Persoonlijke en professionele ontwikkeling