FRI Terschelling - home genieten van wat je bereikt. Bereiken doordat je geniet.
home particuliertrainingenmaatschappelij werkover Fri Terschellingreactiescontact

Trainingen en coaching, individueel of in een groep

Misschien wil je met jezelf aan de slag omdat je jezelf bent tegen gekomen, je grens hebt ontdekt of juist over jouw grenzen blijft gaan. Wat heb je nodig om lekkerder te leven? Of om meer ruimte te nemen voor jezelf?

Nieuw is de Clarity-training, een praktische methode die stap voor stap naar meer zelfkennis en levensvreugde leidt. Het is ontwikkeld door Jeru Kabbal en helpt je om in het moment te zijn en van het leven te kunnen genieten. 

Individuele Clarity-sessie
Een Clarity-sessie bestaat volgens de methode van Jeru uit 5 sessies die doorgaans gepland worden binnen twee maanden. Als je al eerder een workshop Clarity hebt gevolgd, kan het ook met minder sessies. De sessies kunnen live plaatsvinden op Terschelling of in Leeuwarden, maar ook via FaceTime/Skype/whatsapp camera. Een sessie duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

Zicht op Helderheid
De tweedaagse workshop ‘Zicht op Helderheid’ kan je meer helderheid verschaffen over jouw oude patronen en overtuigingen. Je leert over het mechanisme dat erachter zit en waarom je soms dingen doet die niet zo handig zijn. 
De workshop zit boordevol praktische en eenvoudig toe te passen tools die je overal kunt gebruiken. Je gaat jezelf beter begrijpen en steeds meer de illusies van het denken doorzien. 

Wil je meer informatie over alle mogelijkheden? Mail dan naar info@fri-terschelling.nl.

producten >>>

resultaten >>>

particuliere trainingen en coaching.
Training en coaching - Persoonlijke en professionele ontwikkeling